Knutselclub met Sam

Afgelopen maandag was onze keuken plots een knutselatelier…

IMG_5268[1] IMG_5269[1]

Mijn nichtje Sam (4 jaar) kwam langs en we besloten deze vogel te maken. Niet moeilijk met een beetje hulp. Maak een pompon, knip een vogel uit karton met een gat in zijn buik, versier naar eigen goesting, hang de pompon erin, klaar. Het ‘beetje hulp’ is nodig bij het starten en eindigen van de pompon en het uitknippen van het gat in de buik. Een tip: maak de pompon niet te groot (die van ons was te groot) want de spanningsboog van kleuter is niet zo groot. (Met als gevolg dat mijn mama Sam haar pompon heeft gemaakt.) Voor de rest: een echte aanrader want veel materialen – garen, karton, gekleurd papier, krijtjes, etc. – zijn zo exciting voor een vierjarige. Aanschouw ook mijn prachtige pomponvogel. Trots.

IMG_5276[1] IMG_5277[1]

Advertenties
Knutselclub met Sam

5 gedachtes over “Knutselclub met Sam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s