Currently loving

Zo, 5 currently loving beauty faves.. Speciaal voor jou!

IMG_5205[1]

Soap & Glory – Hand Food // Jawel dames – en heren(?) – jullie zien het goed. Ik ben een handcrème van Soap & Glory rijker. Mister Science verraste me met maar liefst drie nieuwe producten na een maandje Manchester. Ik had zelf graag wat willen meebrengen van mijn tripje maar dat liet mijn handbagage niet toe. Maar dus, deze handcrème is hemels. Als je iets van hun uitgebreid aanbod zou willen proberen, ga dan voor deze!

OPI – This Color’s Making Waves // Ik heb besloten alleen nog nagellak van OPI te kopen. Ik bezit nu een prachtige collectie van vier potjes en eerlijk? Het is de enige nagellak die ik nog (graag) draag en die langer dan twee dagen mooi blijft. Dus, ik zweer bij zeemeerminnenblauw met parelmoerschijn. (Voor het kleurenpalet van de foto had ik beter voor een roze nagellak gekozen maar nee, wegens obsessed.)

Eos – Summerfruit lipbalm // Net als de Soap & Glory producten vond ik deze Eos lipbalm in een Oostenrijkse Douglas en het is de enige die ik gebruik sinds ik hem kocht (a.k.a. dikke liefde).

Contigo – Shake & Go // Ik weet niet goed waarom maar deze drinkbus/fles moest ik gewoon hebben. Ja, hij kostte €20 (bij De Bijenkorf) en ja, ik had al een drinkfles (en er staan glazen genoeg in de kast om uit te drinken) maar dit is het. Sinds ik hem heb, moet ik dubbel zo vaak naar het toilet omdat ik (blijkbaar) dubbel zo veel water drinkt. Dus, moet je dringend meer water beginnen drinken? Probeer dan een rietje. Also: makkelijk om mee te nemen want zonder rietje erin is hij volledig afgesloten. Hello iced coffees!

An easy and messy hairstyle for greasy hair or beach days – Amber Fillerup // Deze knappe dame doet je je haar vlechten. En het is super simpel. En fascinerend. Zie hier, de video

Wat zijn jouw faves die ik zeker eens moet proberen?

Advertenties
Currently loving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s