Picasso x Sienderella

In mijn vorige post konden jullie lezen waar ik de inspiratie voor dit project vandaan haalde én dat het zoeken van een (kunst)werk niet gemakkelijk was. Ik stel jullie voor: mijn basiswerk.

IMG_5107[1] IMG_5109[1]

Zoals jullie zien is het geen kunstwerk van een of andere bekende schilder, noch van een onbekende schilder(/kunstenaar). Het is gewoon een postkaartje. (Ik zou jullie dan nu graag vertellen welke illustrator erachter zit, maar dat weet ik helaas niet. De achterkant van het kaartje is namelijk volledig blank. Er staat geen letter op. Het enige wat ik jullie kan vertellen is dat ik het kaartje kocht bij Dille en Kamille.) Ik kwam er heel toevallig bij uit toen ik mijn zoektocht naar een werk even had gestaakt. Het was liefde op het eerste zicht.

Met dit kaartje vond ik ook een antwoord/oplossing voor een ander probleem: ik ga echt geen 58 doeken beschilderen. Postkaartjes for the win!

Omdat ik natuurlijk niet weet hoe goed ik het er vanaf ga brengen, heb ik besloten het te proberen tot het einde van het jaar. En jullie zullen uiteraard regelmatige updates krijgen hier op de blog en op mijn Instagram of via de hashtag #picassoxsienderella. Ik wil ook nog even zeggen dat ik voor deze naam (voor dit project) heb gekozen omdat ik me laat inspireren door Picasso, niet omdat ik denk dat ik de naam Picasso waardig ben.

Tot slot: Ik daag jullie allemaal uit om jezelf creatief uit te dagen. Doe mee met mij of kies zelf een (kunst)werk en deel je creaties via #picassoxsienderella op Instagram en Twitter!

Advertenties
Picasso x Sienderella

5 gedachtes over “Picasso x Sienderella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s