Update vier | Mijn Zomer

Mijn zomer bestaat uit 10 to-do’s en wat spontaniteit. Dit is update vier.

Soldenshoppen blijkt voor mij nooit echt een probleem te zijn. Hoe meer (korting/koopjes), hoe beter (en des te meer ik vind en koop). Zo zijn de laatste beetjes – aka 70% – altijd de beste. Hiervoor dank ik & Other Stories voor de prachtige koopjes die ik nog bij hun heb kunnen doen. Omdat ik echt niet de persoon ben die dan een lookbook maakt van haar nieuwe outfits (en dit eigenlijk ook geen modegerelateerde blog is) zal ik geen foto’s plaatsen van mezelf en mijn nieuwe aanwinsten. Maar ik wou jullie toch even laten weten dat ik ‘to do’ nummer 4 met succes heb volbracht!

Mijn zomer:
1. koken met Jeroen Meus
2. naar Amsterdam of Rotterdam gaan
3. projectje
4. sushi eten
5. veel wandelen
6. boeken lezen
7. een piΓ±ata maken
8. rommelmartken
9. fotoalbums bijwerken
10. soldenshoppen

Advertenties
Update vier | Mijn Zomer

3 gedachtes over “Update vier | Mijn Zomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s