4 goedkope musthaves voor DIY en paperlovers

Ik krijg af en toe wat vragen over producten/materialen/zelf in te vullen die ik gebruik. Dus leek het me een tof idee mijn favorieten/aanraders met jullie de delen. Vandaag 4 goedkope musthaves voor zij die ‘knutselen’ (ik vind dat zo een vreselijk woord!) ook serieus nemen en creatief bezig zijn als welbestede tijd beschouwen.

1. Lijmroller

Vergeet klassieke lijmsticks (aka Pritt), hier komt de lijmroller! Geen vieze boel, makkelijk om dicht tegen de randen (van een foto, ect.) te lijmen Γ©n goedkoop. Nog redenen nodig?


2. Ringen

Deze (klasseer)ringen vind je in alle maten. Super handig om zelf fotoalbums mee te maken en knipsels samen te houden. Verkrijgbaar bij o.a. Flying Tiger, Pipoos, Action.


3. Stempelkussens/inkt

Jullie vragen je misschien af: wat moet ik doen met stempelkussens zonder stempels? Wel het antwoord is simpel. Je hebt namelijk helemaal geen stempels nodig. Stempelen kan ook gewoon met je vingers, kurken, wattenstaafjes, foam en ja, zelfs hamburgerdoosjes. IdeeΓ«n genoeg en ‘investeren’ in stempels is dus niet nodig.


4. Washi

Multifunctioneel, kleurrijk, handig en het maakt je hebberig. Ik wil er altijd meer. Tijd dus om nog eens wat DIYs te bedenken zodat er eens wat rolletjes op geraken (zodat ik weer nieuwe kan kopen). Deze kleurrijke tapes zijn van Zeeman en kostten €0,79 voor 3!

Bekijk hier de ‘dure’ musthaves!

Advertenties
4 goedkope musthaves voor DIY en paperlovers

Een gedachte over “4 goedkope musthaves voor DIY en paperlovers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s