Travel essentials

Ik presenteer u: mijn travel essentials voor een (korte) citytrip.

DSC_0496

Niet alleen de NMBS maar ook Ryanair heeft soms vertraging – tot mijn grote ergernis. Bij het terugkeren naar huis (ik was afgelopen weekend in Manchester) was er een vertraging van 2,5u want de headset van de piloot Β – toch wel een belangrijk detail – deed het niet. Dus moesten we wachten op een ingenieur die even uit Dublin gevlogen kwam. De beste oplossing op dat moment: een boek. Want ja, die 45 minuten gratis wifi die je krijgt zijn natuurlijk al op voor je door de controle bent. Een echte aanrader trouwens, The Rosie Project.Β En omdat ik soms vreemde tintelingen krijg in mijn vingertoppen wanneer ik geen pen, papier en foto’s bij de hand heb: een instaxcamera, een lijmroller, een Smash pen-en-lijmstick-ineen en een Midori travelers notebook om meteen je tripje te ‘bewaren’. Off you go.

 

Advertenties
Travel essentials

11 gedachtes over “Travel essentials

 1. LJ zegt:

  Jep, zoiets zit standaard ook in mijn bagage (maar dan niet zo’n coole camera :p) en de tipex wel ik denk altijd “damn dat zou nu van pas komen” maar ik vergeet dat altijd mee te nemen. Weet zelfs niet of ik dat nog in huis heb!

  Liked by 1 persoon

  1. LJ zegt:

   Verdorie, ik had nochtans gelezen dat het een lijmroller was, maar ik zag eerst de foto en dacht “hΓ© Tipex!” en toen las ik de tekst, en toen reageerde ik, maar het beeld van die Tipex was dus hardnekkig blijven hangen blijkbaar woeps πŸ™‚

   Liked by 1 persoon

  1. Ik ben er heel tevreden van maar gebruik hem eigenlijk te weinig.. 😦 ik zou hem vaker moeten neemenen, maar dat kan nogal ongemakkelijk zijn omdat hij wel wat zwaarder is dan een gewone camera. Maar je maakt er zelden slechte foto’s mee! πŸ™‚ bedankt voor je reactie! X

   Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s