Paperchase Manchester part 2

Het gebeurt me wel eens dat mijn lijstjes niet overeenkomen met de werkelijkheid – zie hier mijn Paperchase wishtlist. No worries. Kan geen kwaad. Dit is wat ik echt kocht.
1/ Blijkbaar is briefpapier weer helemaal in. In dat geval is mijn aankoop overbodig aangezien er mij thuis een tsunami aan Diddlbriefpapier tegemoet komt als ik de deur van de zolder open. Β Maar dit setjeΒ (Β£5) was te mooi om te laten liggen. 2/ Flamingo’sΒ (Β£6.5). Need I say more? 3/ Every girl needs a Sharpie. (Β£2.75)Β 4/ Ik was al langer op zoek naar kralen (Β£3) met letters op. Te blij toen ik zag dat het geen vierkantjes waren – want ugly. Stay tuned!

Advertenties
Paperchase Manchester part 2

Een gedachte over “Paperchase Manchester part 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s