Paperchase Manchester

Mijn excitementlevels bereikten een all time high bij het zien van Manchester’s happiest place: Paperchase. Ik wist niet waar eerst te kijken. Ik wist niet wat eerst kopen. Dan maar een wishlist maken!

IMG_4953 IMG_4955

1/ Prachtige kaartjes met gouden details van Garance Doré. Ik ben echt super fan van haar werk/blog/website. Heel inspirerend en goed voor je Frans – maar is ook in het Engels te lezen. 2/ Onder het motto “nooit genoeg kaartjes”: Gemma Correll. Hilarische illustraties. Verrassend herkenbaar. Check zeker Gemma’s Instagram.

IMG_4964 IMG_4963

3/ Natuurlijk geen wishlist door yours truly zonder een goed boek. Girls’ Night In: Crafts, Cakes and Cocktails for the Ultimate Party. By Hannah Read-Baldrey. 4/ Berlin Street Style: A Guide to Urban Chic. Berlijn staat al lang op mijn citytriplijst en met deze tips – want het lijkt me eerder een boek met toffe adresjes dan een street style guide – komt dat zeker goed!

Advertenties
Paperchase Manchester

4 gedachtes over “Paperchase Manchester

  1. Paperchase is een stukje puur geluk. Ik vind het jammer dat ‘ie op zo weinig plekken zit! Die kaart met ‘glam rock’ erop is trouwens geïnspireerd op mijn favoriete album(hoes)! (David Bowie – Aladdin Sane)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s