On Top

Anna Nooshin. Wat. Een. Vrouw.

Eergisteren kocht ik in de Bijenkorf het boek On Top – van Anna Nooshin, jawel! Ik was er al een tijdje naar op zoek (in België) maar kon het nergens vinden dus ik besloot het mezelf gemakkelijk te maken en het even bij de buren te gaan kopen. Twee dagen later (vandaag dus) ben ik tal van adviezen én een nieuwe girlcrush rijker.

IMG_4881[1] IMG_4889[1]

Ik wist niet goed wat te verwachten (en verwachtte dus vrij weinig). Eerlijk? Ik dacht aan een boek à la Gewoon Joy: weinig inhoud maar leuk om te hebben. Maar dat is wel even anders. Anna vertelt je met veel plezier over haar jeugd, ondernemen en hoe haar leven haar gemaakt heeft tot wie ze nu is. Het boek bevat dus wel degelijk inhoud en is ook nog eens aangenaam en hilarisch verrassend om te lezen.

Ik kwam een tijdje geleden per toeval op Anna’s Instagram terecht en werd meteen verliefd op haar foto’s. Maar bij mij duurt het altijd een tijdje voordat ik verder ga kijken naar de persoon achter te foto’s. Dus, even later ontdek ik dat Anna eigenlijk een heel interessant iemand is – naast haar mooi IG-feed – wat me dus aanzette tot het kopen van haar boek.

Omdat ik niet het hele boek wil ‘verklappen’ maar er toch graag nog iets over zeg: hier een paar adviezen van Anna/dingen die me opvielen en die ik zeker ga onthouden. You do you. Mannen zijn ook complex. Falen is echt wel oké. Piek niet in het middelbaar. Succes maak je zelf. Je geld is meer waard op de bank dan in je kledingkast. Niet goed weten wat je wil is ook best oké.

Een echte aanrader voor mensen die graag ondernemen en graag bezig zijn met ‘online’. Of voor iedereen die graag eens iets anders leest dan de nieuwste Aspe. Meer Anna vind je op NSMBL en op YouTube.

Advertenties
On Top

7 gedachtes over “On Top

  1. Oh! Ik had al veel het boek zien passeren op mijn IG feed maar nu wil ik echt meer weten. Echte teaser deze post. Ik ben helemaal into online en ik hou ook van haar IG posts. Ik kan geen tripje plannen naar de buren maar misschien bestel ik t online! 😉 Leuk!! XO

    Liked by 1 persoon

  2. livewithfear zegt:

    Ik ben intussen ook echt wel heel benieuwd geworden naar dit boek. Wie weet koop ik hem ook binnenkort! Ik vind haar op Youtube enzo in ieder geval al erg leuk 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s