Update één | Mijn Zomer

 Mijn zomer bestaat uit 10 to-do’s en wat spontaniteit. Dit is update één.Na een weekje ‘zomer’ is nummer 1 van mijn lijstje – koken uit het boek van Jeroen Meus – al werkelijkheid geworden. Ondanks de aanrader van Lena om de brownies te maken – die ik zeker nog ga proberen – heb ik vandaag spaghetti carbonara met asperges en zeekraal klaargemaakt. Omdat ik niet weet hoe het zit met Jeroens auteurrecht etc: hier het recept.

Mijn zomer:
1. koken met Jeroen Meus
2. naar Amsterdam of Rotterdam gaan
3. projectje
4. Sushi eten
5. veel wandelen
6. boeken lezen
7. een piñata maken
8. rommelmartken
9. fotoalbums bijwerken
10. soldenshoppen

Advertenties
Update één | Mijn Zomer

2 gedachtes over “Update één | Mijn Zomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s