Eight days a week

Nog 7 dagen en 5 examens te gaan..

IMG_4642[1]

Dan moeten Tuur en ik de rest van het jaar de konijnen niet meer schoonmaken. Dan zitten we weer iedere dag met een extra stuk vlees want dat verkopen ze alleen maar per twee of drie stuks in een pakje. Dan kunnen we weer discussiëren over wie er in het midden (in de auto) moet zitten. Dan mag ik (eindelijk) weer naar Eindhoven gaan. Dan moet ik de auto weer delen. Dan moet ik weer met de deur – bijna – dicht slapen, want ja “anders worden we wakker van het licht ’s morgens”. Duh. Vermoedelijk keren de wantsen dan ook weer terug. (Haha – maar eigenlijk niet om mee te lachen). Dan hebben Tuur en ik weer iemand om mee te kibbelen.

Ik heb het er allemaal voor over (ja ja, zelfs het feit dat ik dan de konijnen niet meer moet schoonmaken en dan ik dan weer op Primarkuitjes moet, vind ik niet erg) want dan komt mijn allerliefste zuster terug uit Australië! Het zal nog een lange, zware week worden die als meer dan 7 dagen gaat aanvoelen – examens zijn helaas ook geen week-verkortende activiteiten. Maar bon, woensdagmiddag neem ik na mijn laatste examen de trein naar ‘Brussel-Nat-Luchthaven’ om Kaat haar – waarschijnlijk – superzware rugzak naar de auto te dragen.

Kaat: ik mis u + geniet nog van de laatste dagen! X

Advertenties
Eight days a week

4 gedachtes over “Eight days a week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s