What I love about Claire Marshall

Mijn YouTube-obsessie begint nieuwe vormen aan te nemen, dankzij(?) Claire Marshall van het – door mij pas ontdekte – channel Hey Claire. En met nieuwe vormen bedoel ik dat ik nu ook video’s herbekijk..  Ik was eerder al een keertje op Claire haar channel terecht gekomen maar om de een of andere reden heb ik toen geen video’s bekeken, wel haar Instagram. Ik moet toegeven: ik was niet meteen geïnteresseerd omdat we niet dezelfde (kleding)stijl hebben. Nu blijkt dat dat zo z’n voordelen heeft.

Voor mij was ze – voor ik haar video’s bekeek – een beetje te ‘stoer’ door haar stijl en tattoos. Maar onder dat stoer uiterlijk zit een lief en schattig iemand. (Ja, ik wou het woord meisje gebruiken maar ze is 30 of zo, dus klinkt nogal ongepast.) Claire is een “make-up artist turned vlogger” en ze woont in het zonnige LA. Haar vlogs spelen zich meestal af in de auto, onderweg – “running some errands”. Dat leek me eerst heel saai, maar ze is gewoon hi-la-risch dus voor mij mag ze altijd nog een blokje om rijden.

Dat haar kledingstijl niet matcht met de mijne blijkt nu ook voordelen te hebben. Ik vind haar stijl super staan bij haar maar ik heb niet de neiging haar kleren online op te zoeken of winkels af te speuren. Mijn portemonnee is me dankbaar. Thanks, Claire! Een make-up enthousiast ben ik ook al niet, dus de reden waarom ik toch blijf kijken? Haar geniale editingskills, haar Pinterest-waardige loft en haar kat, Bruce Lee. Oh, en haar originele content en liefde voor vintage en tweedehands(markten). Nog redenen nodig?

Advertenties
What I love about Claire Marshall

Een gedachte over “What I love about Claire Marshall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s