Savin’ up

De zomer staat voor de deur. Dat betekent 2 dingen: ik ga geld verdienen – mijn poetsoutfit roept nu al mijn naam – en ik ga geld uitgeven. Ik ben van het principe ‘geld moet rollen’. Dus om die twee even te combineren volgens volgend concept ‘I like my money where I can see it’ – en dan bedoel ik niet ‘in mijn kleerkast’ – stel ik u voor: lekker opgefriste glazen potjes waarin je geld zichtbaar bij elkaar gespaard wordt!

(Voor de geïnteresseerden: de washi tape komt van bij Hema, Xenos en Wibra en de stickers komen uit een stickerboek dat ik ooit (een jaar geleden) kocht bij ’t Stad Leest (Steenhouwervest 16, 2000 Antwerpen).

IMG_4435[1] IMG_4436[1] IMG_4438[1] IMG_4439[1] IMG_4440[1] IMG_4445[1]

Mijn spaarpotverzamelwoede begint stilaan uit de hand te lopen – en dan ga ik er zelf nog wat maken, alsof ik er nog niet genoeg heb. Het begon allemaal toen ik voor mijn dertiende verjaardag van 1 persoon 2 spaarpotten kreeg. Omdat ik ze allebei wilden gebruiken ging het geld verdelen over de potten. Anno 2015 verdeel ik mijn geld over vanalles en nog wat – als in spaarpotten maar ook doosjes en verschillende portemonnees. Ik ga nu alles bij elkaar zoeken voor een tripje naar Manchester en New York en een nieuwe camera!

 

Advertenties
Savin’ up

4 gedachtes over “Savin’ up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s