Moose in the city | Mijn Antwerpen

Ik ben er nog niet geweest, dus ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen, maar toch.. Ik hou van Scandinavië: strak design, praktisch en Zweedse balletjes. Aangezien wekelijks naar IKEA gaan niet mogelijk is, stel ik u een prachtig alternatief voor: Moose in the City.

“A touch of Scandinavia” vind je in Antwerpen bij Moose in the City. Alles in deze winkel is van Scandinavische afkomst: serviesjes, kleding en interieurvulsel. Deze conceptstore toont u hoe het moet. Naast Noorse, Deense, Zweedse en Finse producten kan je er ook reisjes boeken naar het hoge Noorden, hoera! Hou wel in het achterhoofd dat deze producten geen IKEA-prijzen hebben.. Spijtig! Toch, hier mijn wishlist:

IMG_4323[1] IMG_4324[1] IMG_4325[1] IMG_4327[1]Ik ben echt verliefd op die Fjäll Räven rugzakken, maar.. welke kleur moet ik in godsnaam kiezen. Help! En een heerlijk (kleurrijk) kopje thee – uit zo’n pot – zou er wel in gaan op een regenachtige avond – onder een warm dekentje. *droom droom*

Terwijl ik verder droom kunnen jullie er even langsgaan: Moose in the City, een conceptstore om U tegen te zeggen. Ijzerenwaag 10-12 in Antwerpen.

Advertenties
Moose in the city | Mijn Antwerpen

3 gedachtes over “Moose in the city | Mijn Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s