Pop-up Flying Tiger | Mijn Antwerpen

‘Hebben, hebben, hebben’ denk ik bij zowat alles in de winkel Flying Tiger. De Deense winkelketen startte jaren geleden met één winkel in Kopenhagen maar telt nu al meer dan 370 winkels in 22 landen. België had al langer een filiaal (Wijnegem shoppingcenter) maar nu dus ook een in het hartje van Antwerpen: de Stadfeestzaal. Van servies tot zeepjes, van stickers tot feestdecoratie: het hart van menig prullen-liefhebber gaat weer sneller slaan bij het zien van al die kleuren en patronen. Ook de mooie prijzen, afgeronde getallen – hoera voor geen rosse muntjes – hebben daar waarschijnlijk iets mee te maken. Door het ruime aanbod zal je er wellicht niet buiten gaan zonder iets te kopen. Iedereen kan toch nieuwe post-its gebruiken, niet!?

IMG_4319[1] IMG_4317[1]IMG_4320[1] IMG_4314[1]

 

Je vindt Flying Tiger in Shopping Stadsfeestzaal, Meir 78, 2000 Antwerpen.

 

Advertenties
Pop-up Flying Tiger | Mijn Antwerpen

6 gedachtes over “Pop-up Flying Tiger | Mijn Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s