Blogs | Friday faves

Storytime. Op een avond na school – in het 4e middelbaar – verveel ik me dood en surf ik doelloos rond op ‘the internet’. Op een gegeven moment brengen de zoekwoorden ‘blog’ en ‘craft’ met naar deze blog: You Are My Fave. Na een hele week scrollen door de site en doorklikken naar andere blogs was ik verliefd. Ik las amper een woord van wat er geschreven stond – het waren duidelijk de foto’s die me het meest aantrokken – maar toch bleef ik maanden zoeken naar nieuwe blogs met meer foto’s. Tot..

Elise Joy by Elise Blaha Cripe

Tot ik de blog van deze fantastische en inspirerende madam vond. Ik kwam op haar blog terecht aan het begin van mijn washi tape-obsessie. Ze had namelijk heel haar bureau vol geplakt.  Na wat scrollen, betrapte ik mezelf erop dat ik haar posts ook echt aan het lezen was.. En zo geschiedde. Vandaag lees ik nog steeds iedere dag (ze post dagelijks van maandag tot vrijdag) haar blog. (Mede omdat ze zo’n goede foto’s maakt).

Elise is living the Californian Dream Life – in mijn ogen. “I make stuff like it’s my job” omschrijft dan ook helemaal wie ze is en wat ze doet. Haar blog in enkele woorden? Lijstjes, goal-setting, haar dochtertje, koffie en ochtenden. Ik ben fan!

Dear Lizzy by Elizabeth Kartchner

Na zoeken zoeken zoeken om nog zo’n blog te vinden waar ik uren door zou kunnen scrollen vond ik Elizabeth – Lizzy – Kartchner. Naar eigen zeggen begon ze een blog omdat ze zich verveelde tijdens een Yankees-wedstrijd.. en om paper projects op te delen – dank u boring playoffs! Naast 4(!) kinderen (en een man uiteraard) heeft ze ook haar eigen ‘craft supplies collection’ – hello pretty papers and stamps – en maakt ze video’s van haar kinderen en Tuque, de hond.

A Beautiful Mess by Elsie & Emma

Oké, ik denk dat het ondertussen duidelijk is dat ik een lichte voorkeur heb voor DIY / craft / creatief gerelateerde blogs.. dus nog eentje om het af te leren. A Beautiful Mess van de zusjes Elsie en Emma neemt ‘Do It Yourself’ naar een nieuw level. Na wat stempelen en foto’s plakken, een eigen product line, een boek en een webshop was het tijd voor iets anders nog meer.. Een tweede boek en twee foto-apps (A Beautiful Mess en Party Party). Naast dat alles bloggen ze ook nog wat receptjes en interieur- en haartips!

Joliette by Jelissa Leffelaer

Joliette is een Belgische beautyblog: make-up, skincare, parfums en instadiaries. Ik ben totaal geen make-upaddict maar Jelissa a.k.a. Lisha omschrijft producten op een manier waardoor je ze toch zou willen hebben/kopen. Ze houdt je op de hoogte van de nieuwste trends en launches. Ook deze blog heeft me verleid met prachtig gestylede foto’s. Oke, en ook met nagellak. Af en toe verschijnt er al eens een reisverslag: momenteel vanuit Japan.

Barefoot Blonde by Amber Fillerup Clark

Sinds ik deze blog heb ontdekt heb ik er een nieuwe favoriete bezigheid bij: vlechten. In YouTubetutorials wordt alles stap voor stap uitgelegd. Toch kan ik het niet laten ook regelmatig door haar blog te scrollen – ja, ook hier weer om wille van de foto’s. Naast baby- en outfitfoto’s, heel veel reisverhalen (en foto’s). Jaloers. Maar toch.. Dat haar!

Advertenties
Blogs | Friday faves

3 gedachtes over “Blogs | Friday faves

  1. Even een gratuite complimentje: maar momenteel voelt jouw blog een beetje aan zoals de blogs die jij beschrijft. Ik ben namelijk al een hele tijd door alle posts aan het bladeren! Echt heel tof dat je zo down to earth schrijft over zelf dingen maken, ik ben fan!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s