Hamburgers & stempels

 

IMG_4101[1]  IMG_4100[1] IMG_4099[1]  IMG_4098[1] IMG_4097[1]  IMG_4086[1]

Ik twijfelde al langer om eens zelf stempels te maken maar liet me telkens tegenhouden door de prijs van DIY-stempelkits. (Ik heb nog niets gevonden onder €25). Toen kwam mijn mama met dit idee – dank u mama! Het enige wat je nodig hebt, is een (paar) hamburgerdoosje(s), tandenstokers en stempelinkt. (Een goede reden om deze week naar de frituur te gaan).

Het is niet echt gemakkelijk om ‘rechte’ lijnen te trekken maar het valt niet erg op omdat een smalle groef er al voor zorgt dat je een dikke lijn stempelt. (Hope that makes sense). Het is dus niet nodig om je figuurtjes extra dik te maken. Ik heb drie figuurtjes geprobeerd: een hartje – duh!, een kroon en een ster.

Sommige van mijn stempelkussen zijn duidelijk uitgedroogd, anderen iets te nat. But, blij met het effect. Je kan ook verf gebruiken. Best aanbrengen met een verfrol want met een penseel komt er makkelijk verf in de tekening. Deze ‘stempels’ zijn ideaal om snel kaartjes te maken, cadeaus te versieren en kaders te vullen.

Advertenties
Hamburgers & stempels

3 gedachtes over “Hamburgers & stempels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s