YouTube Vibes

Met dank aan mijn liefste vriendinnetje heb ik er een verslaving bij: YouTube. Mijn – sinds enkele maanden – “all time faves” zijn essiebutton en amelialiana. Er is iets fascinerend aan kijken naar nieuwe potjes dagcrème en pas geopende eye shadow palettes. Zelf ben ik geen make-upaddict wegens te lui (ik) en te duur (de producten die ik dan zou willen hebben). In plaats daarvan besteed ik mijn tijd liever aan het vlechten van mijn haar, het lezen van een goed boek of het checken van mijn Instagramfeed en geef ik mijn geld liever uit aan nagellak, latte macchiato’s en washi tape. De bronzen medaille gaat naar Shay aka PLL’s Emily. Wie zou er geen filmploeg willen hebben om je reisjes te filmen!?

Na het bekijken, bewonderen en herbekijken van veel video’s heb ik zelf een camera vastgepakt. Zoals verwacht dus geen make-uptutorials en -reviews maar wel een DIY (want DIY is my drug). Veel heb je niet nodig. Een tripje naar IKEA en een toffe foto volstaan. Tip: draai je partypopper open in een iets grotere ruimte dan de mijne wegens mogelijke verschrikking en hartjes tegen het plafond. Enjoy!

YouTube Vibes

5 gedachtes over “YouTube Vibes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s